Zahrádky, buřty, pivečko s přáteli, sluníčko. Však to znáte: někde lahváče chladit musíme. A ona známá hláška o sedmém schodě a ideální teplotě je prostě pravdivá. Teplé pivo je jako studená Němka. Jak tedy chladíte pivečka vy? Pište do komentářů, či fotky rovnou posílejte.
příbuzné tácky:
Rubrika pivní foto
Podle mě je nejlepší chlazené v rychle tekoucím potoku. Ale je to dle chuti každého soudruha, osobně mám nejradši, když je pivo pořádně vychlazené. Někdy ho cucám i půl hodiny, nesnáším teplé konce.
OdpovědětVymazatZ lahváčů preferuju Radegast Premium, který začíná mizet z nabídky brněnských obchodů (Tesco, Albert...). Odstřelil Plzeňský Prazdroj tuto značku? Pokud jo, jejich lahváče kupovat za trest nebudu, takové praktiky jsou hnus. A zvítězí lahvová 12ka Budvar.
Přesně tak, souhlas. Já mám teplotu rád akorát. Nemám rád přechlazená piva, to mě zebe na zuby. Teplej konec je samozřejmě taky na prd.
OdpovědětVymazatRadegast Premium člověče běžně koupím u nás v Bille, tam ho maj a je super! Myslím, že to PU rozhodně nechce odstřelit, i když co my víme...