neděle 27. září 2009

Jak vy chladíte lahváče?

Léto sice pomalu končí, ale můžeme na něj společně zavpomínat

Zahrádky, buřty, pivečko s přáteli, sluníčko. Však to znáte: někde lahváče chladit musíme. A ona známá hláška o sedmém schodě a ideální teplotě je prostě pravdivá. Teplé pivo je jako studená Němka. Jak tedy chladíte pivečka vy? Pište do komentářů, či fotky rovnou posílejte.


příbuzné tácky:

Rubrika pivní foto

2 komentáře:

  1. Podle mě je nejlepší chlazené v rychle tekoucím potoku. Ale je to dle chuti každého soudruha, osobně mám nejradši, když je pivo pořádně vychlazené. Někdy ho cucám i půl hodiny, nesnáším teplé konce.

    Z lahváčů preferuju Radegast Premium, který začíná mizet z nabídky brněnských obchodů (Tesco, Albert...). Odstřelil Plzeňský Prazdroj tuto značku? Pokud jo, jejich lahváče kupovat za trest nebudu, takové praktiky jsou hnus. A zvítězí lahvová 12ka Budvar.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak, souhlas. Já mám teplotu rád akorát. Nemám rád přechlazená piva, to mě zebe na zuby. Teplej konec je samozřejmě taky na prd.

    Radegast Premium člověče běžně koupím u nás v Bille, tam ho maj a je super! Myslím, že to PU rozhodně nechce odstřelit, i když co my víme...

    OdpovědětVymazat